Incalzire prin pardoseala electrica

 Sistemul DEVI incalzire prin pardoseala

Aplicabilitatea sistemului DEVI este foarte larga putand fi instalat incepand din apartamente de bloc pana la vile, sali de sport, spatii de birouri, spatii comerciale sau biserici.

Atunci cind se opteaza pentru incalzire prin pardoseala a imobilului cu un sistem traditional de incalzire, sistemul de incalzire in pardoseala DEVI poate fi proiectat pentru a asigura pardoseala calda in anumite zone:

devi

Incalzire in pardoseala electrica - DEVI

Sistemele DEVI de incalzire prin pardoseala sunt alcatuite din cabluri incalzitoare – deviflexTM sau covorase incalzitoare – devimatTM, termostate pentru reglarea temperaturilor - deviregTM si accesorii pentru instalare. Aceste sisteme de incalzire prin pardoseala pot fi conectate in retea folosind solutiile de conectare la retea devicomTM.

Detectori antiefractie

Toata caldura degajata se ridica in sus ! Acest principiu simplu de functionare explica de ce sistemul de incalzire prin pardoseala ofera confort sporit in comparatie cu solutia clasica de incalzire cu radiatoare. Sistemul de incalzire cu radiatoare degaja caldura la nivelul capului aceasta urmand sa se ridice spre tavan de unde urmeaza apoi sa coboare si sa revina sub forma de aer rece la nivelul picioarelor creand o stare de disconfort.Detectori antiefractie

Solutia oferita de DEVI, pe de alta parte, asigura confort termic pentru intreg corpul de la picioare la cap. Si pentru ca nu produce decat o usoara miscare a aerului, miscarea particulelor de praf este redusa considerabil, acest amanunt facand sistemul recomandabil suferinzilor de astm sau alergii.


Datorita distributiei caldurii din pardoseala si controlului temperaturilor cu ajutorul termostatului deviregTM, temperatura medie din camera poate fi redusa cu 1-20 C spre deosebire de sistemul clasic cu radiatoare fara a influenta nivelul de confort termic. Acest fapt asigura si reducerea cu mai mult de 10-20% a consumului de energie rezultand de aici un beneficiu atat din punct de vedere economic cat si un castig pentru ambianta incaperii.Sistemele de incalzire DEVI asigura o temperatura de confort in camera, oriunde te-ai afla, acasa, la birou, in atelier, in sala de sport si oriunde este necesar. La fel de important este si faptul ca sistemele de incalzire de la DEVI se pot monta in orice tip de pardoseala, indiferent daca aceasta este podea noua din beton, podea din lemn sau podea renovata.Grad inalt de durabilitate, fara costuri de intretinere a sistemuluide incalzire. Sistemele de incalzire prin pardoseala DEVI au rezistenta indelungata in timp. Practic, sistemele rezista si functioneaza la fel de mult cât rezista si imobilul in care sunt instalate fara a fi necesara intretinerea lor. Cablurile si covorasele incalzitoare de la DEVI au garantie de 10 ani. Cablurile DEVI devifl exTM si covorasele incalzitoare devimatTM sunt garantate pentru o perioada de 10 ani. Termostatele devireg au o durata de viata ce depinde in mare masura de gradul de dezvoltare tehnica de la momentul instalarii. Termostatele deviregTM sunt garantate pentru o perioada de 2 ani.

incalzire pardoseala | incalzire | pardoseala | incalzire prin pardoseala | incalzire in pardoseala | oferte incalzire pardoseala | sisteme de incalzire prin pardoseala | sisteme profesionale incalzire pardoseala | incalzire | pardoseala

 

| Harta site | Contact | ©2008 Viorel Boldici